Welkom bij Samen in Gilze | coffee | tea | lunch | catering

High tea voor Breda bij Samen!

Een high tea, eigenlijk is het er altijd wel tijd voor. Of het nu spontaan met vriendinnen is, een uitje met collega’s, of om een gewaardeerd familielid te verrassen, een heerlijke high tea in de buurt van Breda doe je bij Samen in Gilze. Wij bereiden voor u de lekkerste gerechten voor, zodat een high tea vanuit Breda een onvergetelijke ervaring wordt, vol culinaire hoogstandjes!

Wat bieden wij Breda bij een High tea?

Het eerste wat bij bieden is een perfecte setting voor een smaakvolle high tea. In tegenstelling tot Breda, heeft Gilze een kleinschalig centrum. Hierdoor ontvlucht u als het ware de drukte van de binnenstad van Breda. Daar komt bij dat u bij ons op loopafstand kunt parkeren, zodat u na uw high tea met een volle maag niet te ver hoeft te lopen. Hoe fijn deze praktische zaken ook zijn, het gaat natuurlijk om de high tea bij onze lunchroom. Wij zijn een jong en fris opgestart bedrijf en samen met onze gasten maken wij onze droom waar. Het aanbieden van een high tea was daarom ook onmisbaar op onze menukaart. Een high tea brengt mensen namelijk samen, zoals onze naam ook als doel heeft gehad!

Een high tea met kwaliteit voor Breda

Wij vinden het belangrijk dat we u vanuit Breda het beste van het beste bieden en dat we niemand buiten beschouwing laten. We weten immers dat er vandaag de dag genoeg mensen zijn die graag een high tea willen plannen, maar te kampen hebben met bepaalde allergieën en intoleranties. Dat is al vervelend genoeg, maar gelukkig kunt u dan bij ons vanuit Breda nog steeds smakelijk genieten van een high tea. Geeft u ons uw wensen door? Dan zorgen wij ervoor dat uw high tea gerechten helemaal allergie proof zijn!

Klanten beoordeling: 4.8 / 5 - 70 beoordelingen