Welkom bij Samen in Gilze | coffee | tea | lunch | catering

De beste high tea voor Tilburg

In een drukke stad als Tilburg zijn we wel eens geneigd om altijd weer naar hetzelfde plekje te gaan om te lunchen. Dat kan omdat het gemakkelijk is, u kunt de kaart of omdat u niet beter weet waar u het nog meer kunt zoeken. Maar zoek het eens buiten Tilburg, kom gezellig naar Samen in Gilze en leer daar pas echt kennis maken met smakelijke gerechten en bijvoorbeeld een high tea. Jazeker, we bieden u ook een onvergetelijke high tea aan, die uw smaakpapillen doen prikkelen!

Onze mogelijkheden voor Tilburg bij een high tea

Een high tea staat gelijk aan gezelligheid en sociaal tafelen. U kunt lekker lang blijven zitten en dan ook nog eens in een bijzonder mooie omgeving. Onze lunchroom heeft namelijk een warme en industriële uitstraling, zodat het tijdloos genieten is bij een high tea van Samen in Gilze. Een high tea is bij ons vooraf te bespreken, dus mocht u gezellig met meerdere mensen komen, kunt u er gewoon tijd voor vrij maken in uw agenda. En werkelijk iedereen kan bij ons terecht, want wij houden namelijk standaard rekening met dieet-wensen, allergieën en eventueel intoleranties. Want eerlijk is eerlijk, we weten dat bij een high tea het niet altijd duidelijk is wat er allemaal in dat lekkers verstopt zit. Bij ons kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden om gerechten hier op af te stemmen. Zo wordt het wel heel interessant om vanuit Tilburg naar Gilze te komen voor een heerlijke high tea!

Kies voor een culinaire high tea vlakbij Tilburg!

We zijn op zo’n korte tijd en afstand bereikbaar vanuit Tilburg. We maken graag kennis met u en uw gezelschap bij een high tea, zodat u kennis kunt maken met de beste kwaliteit bij een high tea. Dus plan dat uitje met vriendinnen, collega’s, familie of oude bekenden en kom voor een high tea naar Samen in Gilze!

Klanten beoordeling: 4.8 / 5 - 70 beoordelingen