Welkom bij Samen in Gilze | coffee | tea | lunch | catering

Samen lunchen vanuit Tilburg

Dates om samen te gaan lunchen, wie plant ze niet? Wij zijn fan, want net buiten Tilburg maakt u kennis met onze lunchroom Samen in Gilze. Met de wens om iedereen op zijn en haar wenken te kunnen bedienen, zijn we in juni 2016 begonnen met onze lunchroom Samen. En voor wie denkt dat u bij ons alleen heerlijk kunt lunchen, u hebt het mis! U kunt bij ons 6 dagen per week terecht voor een ontbijtje, een heerlijke lunch of een vroeg diner. Maar natuurlijk kunt u ook lekker komen aanwaaien voor een kop kwaliteitskoffie of duurzame thee.

Tilburg komt lunchen bij Samen in Gilze

In een stad als Tilburg, waar er zat adresjes zijn om te lunchen, is het juist wel eens fijn om weg te zijn uit die drukte. Want laten we eerlijk zijn, sfeervol lunchen in een binnenstad vol verkeer is niet echt sfeervol meer toch? Gilze hebt u binnen een kwartier bereikt en dan weet u zeker dat u kiest voor het beste adres om te komen lunchen. Als de meest kritische klant van onszelf, hebben we een fantastische menukaart samen gesteld. Lunchen moet namelijk een feest zijn en met onze gerechten, high tea mogelijkheden en zorgvuldig gekozen koffie en thee is het bij ons altijd feest!

Uniek lunchen vanuit Tilburg

Graag zijn wij onderscheidend, juist omdat we niet in een grotere stad als Tilburg zijn te vinden maar in een nabij gelegen gemeente. Lunchen bij ons is een unieke ervaring, zorgen voor elkaar staat bij ons centraal. We zouden het ontzettend leuk vinden om u te mogen begroeten wanneer u gezellig komt lunchen, dineren, ontbijten of voor een heerlijke koffie komt binnen waaien. Wat uw culinaire doel ook is, wij ontvangen u vanuit Tilburg met open armen bij Samen in Gilze!

Klanten beoordeling: 4.8 / 5 - 70 beoordelingen