Welkom bij Samen in Gilze | coffee | tea | lunch | catering

Over Samen in Gilze

Welkom in onze prachtige zaak.

Het is altijd onze droom geweest om een horecabedrijf op te zetten waarin lunch, koffie, thee en patisserie samen komen. Niet zomaar een simpel kopje koffie, maar een smaakvolle, sterke koffie. Thee bereidt met duurzame theebladeren, speciaal gemaakt voor de unieke presentatie. Een kleine horecazaak voor ongeveer 30 tot 35 personen leek mij het hoogst haalbare.

Die droom is niet alleen uitgekomen, maar hij is nog mooier geworden. Niet 35 personen maximaal, maar een zaak met 66 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten! Een warme, industriële uitstraling, een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt en waar iedereen gewaardeerd zal worden.

Koffie, Thee, Lunch en Diner!

We zijn begonnen op 21 juni 2016 als een lunchroom, maar na een vliegende start, hebben we ons concept aan kunnen passen en hebben we een wisselende dinerkaart aan ons assortiment toegevoegd. Met deze dinerkaart kunnen we onze passie en creativiteit nog meer laten zien.

Kom binnen in onze sfeervolle zaak voor een goede kop koffie of thee, een goede lunch of een smaakvol diner en kom genieten van al het andere lekkers wat Samen te bieden heeft.

Groetjes Erwin en Tresi

Klanten beoordeling: 4.8 / 5 - 70 beoordelingen